Oerlemans Foods opent feestelijk nieuw Foodlab in Broekhuizenvorst

Afbeelding: FoodLab_logo

-Broekhuizenvorst- Op woensdag 29 april knipte Algemeen Directeur André Hendriks op de productielocatie in Limburg symbolisch een lint naar het nieuwe Oerlemans Foodlab door: een gastvrije inspiratiekeuken waar klanten en zakelijke relaties voortaan in een ongedwongen sfeer kennis kunnen maken met nieuwe, innovatieve concepten welke zijn gebaseerd op gezonde vries verse groente-, aardappel- en fruitproducten. Oerlemans wil hiermee haar klanten inspiratie brengen en categorie groei realiseren. Foodlab is tevens bedoeld als een informele ontmoetingsplek, met ruimte voor het uitwisselen van ideeën en concepten en het verzorgen van trainingen en presentaties. 
 
Oerlemans Foods is sinds 1977 gespecialiseerd in vries verse groente, aardappelproducten en fruit en exporteert naar meer dan vijftig landen. De versheid en voedingswaarde van vries verse groente is van een hoog niveau en dat begint aan de basis, bij de telers die vaak al decennia lang samenwerken met Oerlemans.
 
In aanloop naar een 40-jarig jubileum in 2017, zet men dan ook in op een sterkere communicatie en betrokkenheid bij klanten en relaties waarbij beleving en bewustwording een uitgangspunt vormen. Naast de kwaliteit van een product is het verhaal achter een product belangrijk geworden. Dat verhaal krijgt van nu af aan in het Foodlab alle aandacht die het verdient, in een frisse en representatieve setting.
 
DSC_0218