Oerlemans retail producten zijn speciaal geselecteerd voor de keuken thuis.

Oerlemans retail producten zijn speciaal geselecteerd voor de keuken thuis. Vanwege uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van trends in het koken, is Oerlemans voortdurend bezig om nieuwe producten, recepten en verpakkingen te ontwikkelen voor de retail.

Gebaseerd op het feit dat consumenten steeds meer behoefte hebben aan duurzame en gezonde producten, biedt Oerlemans een breed scala van biologische producten.

Met Oerlemans producten zijn de winkelketens in staat om de consument waar voor zijn geld te bieden op het gebied van groenten, aardappelproducten en fruit.

Het gemak van diepvries producten is steeds meer geaccepteerd. Onderzoek wijst uit dat diepvriesproducten vaak meer vitaminen en voedingsstoffen bevatten dan “verse” producten die al wat langer onderweg zijn van het land naar de gebruiker.

Op het gebied van biologische teelt van groente, aardappelen en fruit is Oerlemans een van de pioniers en marktleiders. Oerlemans heeft speciaal voor het segment van biologisch en biologisch-dynamische geteelde groenten, aardappelen en fruit eigen, gecontracteerde telers die ook als biologisch- of biologisch-dynamisch gecertificeerd zijn. Bovendien worden steeds meer Oerlemans producten zoveel mogelijk volgens biologische principes verbouwd en verwerkt.

Oerlemans kwaliteit voldoet aan de hoogste internationale standaarden: BRC, IFS, HACCP en EKO.

Contactpersonen

Bij Oerlemans hechten wij veel belang aan een persoonlijke benadering. Samen kunnen we vele mogelijkheden op het gebied van rassen, teeltwijzen, verwerken en verpakken bespreken en tot de juiste oplossingen komen. Onze mensen zijn getraind in smaakbeleving, culinaire bereidingswijzen en weten alles van groente, aardappelproducten en fruit.

Klik hier om het team voor Retail te bekijken.