zak_in_bak

Merken

Oerlemans Foods is een betrouwbare teler/producent, partner en co-packer in vriesvers.

Producten worden geleverd onder:

Oerlemans
Oerlemans Foods voert  een zeer breed en diep assortiment ‘ vriesverse’ groenten, groentemixen, kruiden en fruit. Dit is een compleet assortiment van groenten en fruit van perfecte, constante kwaliteit die Oerlemans Foods het gehele jaar door uit voorraad kan leveren. Het  prijsniveau is concurrerend en van de best denkbare kwaliteit/waardeverhouding.

Keizer
Het merkt Keizer bevat een compleet assortiment ‘vriesverse’ aardappelproducten, zoals frites, aardappelschijfjes en –blokjes, aardappelkroketten en rösti. De aardappelen die gebruikt worden voor onze Keizerproducten worden zorgvuldig geselecteerd opdat wij de hoogste kwaliteit kunnen garanderen.

Grüner Korb & Menu Master
‘Vriesverse’ groenten, heerlijke aardappelspecialiteiten en fijn fruit, vormen het Grüner Korb assortiment, speciaal voor de Duitse markt.
Met de Menu Master producten kunt u in een handomdraai heerlijke soepen en volledige menu’s bereiden.  Vanwege het gevarieerde assortiment kunt u eindeloos variëren. Beste kwaliteit van à la carte!

Mise en Cuisine
Oerlemans introduceerde onlangs een aantal gemakssoepen. Bereid vanuit de beste ingrediënten met als basis pure groenten. Mise en Cuisine soep is volkomen clean label, dat wil zeggen uitsluitend bereid met pure en eerlijke ingrediënten. Met dit nieuwe concept Mise en Cuisine speelt Oerlemans Foods in op de groeiende vraag naar pure en eerlijke producten enerzijds en convenience producten anderzijds.
Behalve de soepen biedt Mise en Cuisine ook een aantal à la crème producten aan, groente met room, dit is een ideale en makkelijke manier om een heerlijk bijgerecht klaar te maken waar voldoende groente in zit.

Private label
Desgewenst kunnen wij producten onder een huismerk produceren en verpakken. Door onze flexibiliteit in productie en logistiek kunnen wij vele verzoeken invullen.