Foodservice

Met uitgebreide ervaring in de meeste foodservice markten zoals instellingen, restaurants en hotels, biedt Oerlemans een breed scala aan groenten-, aardappelproducten en fruit. Diverse mono producten en mixen zorgen voor een aantrekkelijke en smakelijke presentatie op een bord. Het werken met Oerlemans diepgevroren producten zorgt voor flexibiliteit, variatie, smakelijkheid en gezonde maaltijden. Vooral de biologische producten voldoen aan de groeiende vraag binnen foodservice naar meer duurzame en gezonde producten.

 

Een greep uit onze “verfrissende ideeën”:

  • Diepvriesgroente in handige porties van o.a. spinazie, andijvie en vele andere groenten.
  • Smaakvolle groentemixen voor soepbereiding en wokken.
  • Biologische groenten, aardappelproducten en fruit. Extra smaakvol en gezond met bio- certificering.
  • Diepvriesfruit voor deserts en smoothiebereiding

Het gemak van diepvries producten is steeds meer geaccepteerd. Onderzoek wijst uit dat diepvriesproducten vaak meer vitaminen en voedingsstoffen bevatten dan “verse” producten die al wat langer onderweg zijn van het land naar de gebruiker.

Op het gebied van biologische teelt van groente, aardappelen en fruit is Oerlemans een van de pioniers en marktleiders. Oerlemans heeft speciaal voor het segment van biologisch en biologisch-dynamische geteelde groenten, aardappelen en fruit eigen, gecontracteerde telers die ook als biologisch- of biologisch-dynamisch gecertificeerd zijn. Bovendien worden steeds meer Oerlemans producten zoveel mogelijk volgens biologische principes verbouwd en verwerkt.

Oerlemans kwaliteit voldoet aan de hoogste internationale standaarden: BRC, IFS, HACCP en EKO.

Contactpersonen Foodservice Oerlemans Foods

Bij Oerlemans Foods hechten wij veel belang aan een persoonlijke benadering. Samen kunnen we vele mogelijkheden op het gebied van rassen, teeltwijzen, verwerken en verpakken bespreken en tot de juiste oplossingen komen. Onze mensen zijn getraind in smaakbeleving, culinaire bereidingswijzen en weten alles van groente, aardappelproducten en fruit.

Het Foodservice team vind u hier.