Het hele jaar door de beste kwaliteit beschikbaar

Oerlemans is de specialist op het gebied van smakelijke en verleidelijke producten van het land. Groente, fruit en aardappelproducten worden na volledige gecontroleerde teelt op het juiste moment geoogst en ingevroren.

 

Groente

Oerlemans groente is vriesvers. Binnen enkele uren na de oogst wordt de verse groente geblancheerd en met het shockfreeze systeem ingevroren. Smaak, textuur en uiterlijk blijven op deze manier optimaal. U kunt kiezen uit monoproducten, mixen en complete kant en klare recepturen.

Aardappelproducten

Oerlemans aardappelproducten zijn geliefd vanwege de uitstekende smaak en krokantheid. Gemaakt van Hollandse aardappels en voorgebakken in plantaardige olie is het assortiment van top kwaliteit. Met diverse variëteiten frites en aardappelspecialiteiten zoals schijfjes, blokjes en kroketten kunt u volop variëren.

Fruit

Oerlemans fruit wordt met de hoogst mogelijke zorg geplukt en direct ingevroren. Smaak en beet blijven zo optimaal. Met het assortiment diepvries fruit van Oerlemans is in een handomdraai een heelijk dessert of smoothie te maken. Appels, aardbeien, kersen, pruimen en diverse vruchtenmixen geven elke maaltijd kleur.

Kruiden

Het Oerlemans diepvries kruidenassortiment maakt het mogelijk elke gewenste hoeveelheid te portioneren zonder derving. Diepvries zorgt ervoor dat in kruiden zoals basilicum, dille, knoflook, peterselie en ui smaak en kleur behouden blijft. 

Biologisch

Oerlemans streeft naar een hoge mate van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen voor al haar producten. Het Bio-assortiment omvat een snel groeiend aantal mono groenten en groente mixen, waarmee voldaan kan worden aan de snel groeiende vraag naar eerlijke kwaliteitsproducten.

Mise en Cuisine

Oerlemans introduceerde onlangs een aantal gemakssoepen. Bereid vanuit de beste ingrediënten met als basis pure groenten. Mise en Cuisine soep is volkomen clean label, dat wil zeggen uitsluitend bereid met pure en eerlijke ingrediënten. Met dit nieuwe concept Mise en Cuisine speelt Oerlemans Foods in op de groeiende vraag naar pure en eerlijke producten enerzijds en convenience producten anderzijds.